Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сутки трое в Николаеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Вантажник-різноробочий на молочне підприємство
, Миколаїв, Миколаївська область
Потрібні вантажник - різноробочі на молочне підприємство у місті Миколаїв .Оплата 60 гривень година , виплати щотижневі на Вашу банківську картку.Графік роботи можете обирати під себе ( попередньо обговоривши з бригадиром)До вибору є варіанти : доба через дві , доба через три, або 5-ний робочий тиждень (денні зміни 11:30 годин, нічні - 12:00 годин) 2 дні вихідних ( плаваючі серед тижння)Ми надаємо спец.одяг ( прання та підшивання виконується на заводі)Корпоративне розвезення по місту (автобус їздить з Намиву та Корабельного району)Оформлення по договору ЦПХ ( без Вк)Для більш детальної інформації звертатись по телефону +38************20 АнастасіяАбо +38************05 Владислав Звертатись у будні з пн-пт з 09:00 - 18:00
Робота Прибиральниці на АЗК (Інгульський район)
, Миколаїв, Миколаївська область
Національна мережа АЗК UPG у пошуках ПрибиральниціТериторіально ми знаходимося:м. Миколаїв, Інгульський р-н, Миколаївська ТГ, Баштанське шосе (ІІ Промзона) праворуч за шляхопроводом.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування, соціальні гарантії згідно КЗпПУКонкурентну і своєчасну заробітну плату — від 11 000 грн (ставка + бонуси)Зручний графік — 1/3 (доба через три), 7-8 робочих змін на місяцьКомфортні умови праці (кімната для обіду і відпочинку, душова кімната)Знижку на харчуванняБезкоштовну формуНаші очікування:Бажаний досвід на аналогічній посадіОхайність, енергійність, уважність до деталейОсновні обов’язки:Прибирання службових приміщень, санвузлів і торгового залуМиття підлоги і протирання поверхонь від пилуЗбирання і прибирання сміттяЗабезпечення наявності витратних матеріалів у визначених місцях (туалетний папір, серветки і рідке мило)Зацікавило? Тоді телефонуй або надсилай резюме і приєднуйся до нашої великої дружньої команди.
Робота Касир на АЗК (Баштанське шосе)
, Миколаїв, Миколаївська область
Українська мережа АЗК UPG у пошуках Оператора касира.Територіально ми знаходимося за адресою:м. Миколаїв, Баштанське шосеМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог КЗпП;Заробітну плату — 17 000 - 18 000 грн;Зручний графік роботи — 1/3 (доба через три = 8 змін на місяць)Можливість кар'єрного та професійного зростання;Знижку на харчування;Комфортні умови праці (кімната для обіду та відпочинку, душова кімната);Безкоштовну форму.Побажання до кандидата:відповідальність, пунктуальність;дружелюбність, бажання працювати.Основні обов’язки:розрахунок клієнтів АЗК згідно зі стандартами компанії (продаж пального та супутніх товарів на касі);забезпечення високоякісного обслуговування покупців згідно зі стандартами компанії ;ввічливе спілкування з клієнтами.
Дворник (сторож по совместительству) требуется АВТОПРЕДПРИЯТИЮ.
, Миколаїв, Миколаївська область
Требуется дворник с исполнением по совместительству обязанностей сторожа. Режим работы - сутки через трое. Обязанности дворника для хозяйственных нужд предприятия выполняются во время смены с 8-00 до 17-00, с 17-00 текущего до 8-00 следующего дня выполняются обязанности сторожа совместно с штатной охраной предприятия. Заработная плата - от 600-00 грн. Выплачивается после смены. Есть возможность дополнительного заработка. Звонить с 8 до 11 ч. в рабочие дни.
Механік
1405, Миколаївська філія Миколаївського обласного центру зайнятості, Миколаїв, Миколаївська область
Заробітна плата (усього): 8500 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Знання ПК. Предрейсовий та післярейсовий огляд автомобілів. Заповнення табелів, документації на замовлення запчастин. Заповнення журналів обліку ГСМ. Оформлення шляхових листів. Графік роботи 1/3 (доба через три)..Заробітна плата: 8500 + до 20%. Для більш детальної інформації звертайтесь до консультанта роботодавця Інгульського управління за тел. 00958582695Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеКоментар: звичайний соцпакет