Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Оператор на производство в Николаеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Оператор котельні
1452, Первомайська філія Миколаївського обласного центру зайнятості, Миколаїв, Миколаївська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Забезпечує безперервну роботу устаткування котельні. Контроль роботи газового котлу , знання електрики, допоміжні підсобні роботи по школі. Для більш детальної інформації звертатися до фахівців служби зайнятості вул. Шевченка,18.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиКоментар: Знати правила і норми охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і протипожежного захисту в обсязі, що вимагається для виконання службових обов'язків.Соціальні переваги:іншеКоментар: відсутніПрофесійні компетенції (знання, навички):відповідальністьОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність
Оператор на лінію виготовлення консервів
Ерагро, Миколаїв
Опис вакансіїКомпанія-виробник сухих овочів та консервів ЕРАГРО — НОВЕ харчове виробництво европейського рівня. У зв’язку з початком робіт набирає рядовий персонал. Нові чисті цехи, нове іноземне обладнання, чудові умови праці та графіки. На підприємстві відкріта вакансія "Оператор на лінію виготовлення консервів".Вимоги:Дисциплінованність,відповідальність,без шкідливих звичок.Наявність санітарної книжки обов’язкова.Умовироботи:Чисте, нове приміщення виробництва.Графік роботи — змінний - по 12 годин (з 08.00 до 20.00 та з 20.00 до 08.00)Офіційне працевлаштування.Обов’язки: Супроводжувати та контролювати роботи обладнання цеху на певній ділянці виробничого циклу.Запис на співбесіду понеділок-п'ятниця 09.00−17.00.
Менеджер оператор лінії
, Миколаїв, Миколаївська область
Проводимо співбесіду у місті Миколаїв на посаду– оператор чату.ТОВ «Маліновський»Обов'язки: Надавати відповідь на запити клієнтів та підтримку в телефонному режимі .Вимоги: Досвід роботи не потрібний.Бажання спілкуватися та заробляти Переваги:Висока середня заробітна плата від 10000грн на місяць з можливістю карʼєрного зросту.Оплачуваний період стажування(3-4дні).Досвід роботи у великому колективі.Комфортні умови праці для наших працівників.Гнучкий графік роботи, з 9:00 до 17:00(з переривами на каву та обід).Надійне та безпечне робоче середовище.Щоб подати заявку,залиште свій номер телефону і ми зв'яжемося з вами.
Менеджер оператор линий
Проводим собеседование в городе Николаев на должность- оператор чата. Обязанности: Предоставлять ответ на запросы клиентов и поддержку в телефонном режиме. Требования: Опыт работы не нужен.Желание общаться и зарабатывать Преимущества:Высокая средняя заработная плата от 10000грн в месяц с возможностью карьерного роста.Опыт работы в большом коллективе.Комфортные условия труда для наших работников.Гибкий график работы, с 9:00 до 17:00 (с перерывами на кофе и обед)Надежная и безопасная рабочая среда.Чтобы подать заявку, оставьте свой номер телефона и мы свяжемся с вами.