Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Кладовщик на складе в Николаеве"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Помошник кладовщика
, Миколаїв, Миколаївська область
Предприятию на постоянную работу требуется помощник кладовщика. Помощник кладовщика, осуществляет погрузку, выгрузку и комплектование товарно-материальных ценностей, перемещение, груза (коробок), товаров, материалов вручную или с применением погрузочно-разгрузочных механизмов и т.д. Условия: полный рабочий день, пятидневная неделя; выплата з/п без задержек два раза в месяц. + бонус. Требования и обязанности: не пьющий. Помощник кладовщика должен знать: - организацию и технологию складского хозяйства; Знать ассортимент товара. - аккуратно размещать товар на стеллажах; Зарплата по результатам собеседования!!!
Кладовщик- комплектовщик
, Миколаїв, Миколаївська область
Оптовой торговой компании бытовая химия, бумажная продукция на постоянную работу требуется комплектовщик заказовДолжностные обязанности:сбор заказов согласно распечатанным накладным;прием и складирование товаров;погрузка и выгрузка товара в автотранспорт;участие в работах по внутреннему обустройству склада;проведение текущих инвентаризаций товара.Режим работы: понедельник-пятница 8.00−18.00, через субботу — 8.00−12.00.Выплачивается два раза в месяц.Мы гарантируем: комфортную программу адаптации и возможности карьерного роста, дружный коллектив и доброжелательное отношение.
Приймальник товарів (вантажник)
Супермаркет будівельних матеріалів 33м2, Миколаїв
У зв'язку із збільшенням обсягу продажу та розширенням штату запрошуємо приймальника товарів до супермаркету будматеріалівРобочий графік:8-9 вих. в місяць.Вимоги: відсутність шкідливих звичок (куріння допустиме); відсутність судимостей; дисциплінованість; готовність до фізичних навантажень;Обов'язки:Все здійснюється під керівництвом і за допомогою комірника! -Здійснення якісного приймання товарів, що надходять на склад -Розміщення товарів для зберігання з урахуванням товарного сусідства. -Переміщення товарів усередині складу Зона Приймання та складів ТТ. -Виконання розпоряджень начальства щодо здійснення інших господарських робіт, пов'язаних із діяльністю магазину.Умови роботи: -Робота в стабільній компанії;-Своєчасна оплата праціЗарплата 12000-15400 грнБільш детальну інформацію можна дізнатись зателефонувавши за тел.0968153326
Запрошуємо на посаду комірник
, Миколаїв, Миколаївська область
На постійну роботу запрошуємо комірника. Офіційне працевлаштування та стабільна заробітна плата. Перевага надаються кандидатам з досвідом роботи та вміння керувати навантажувачем. Якщо у Вас таких навичок немає, але є бажання працювати, ми зможемо всьому навчити. Деталі на співбесіді
Потрібні працівники на склад одягу, пропоную роботу Миколаїв
, Миколаїв, Миколаївська область
Потрібні співробітники на текстильний склад Одягу "ООО МИРОЛАКНГ" шукає комірників -на відмінні умови праці в місті Николаев(від 16 років)! чоловіків та жінокне офіційноAddress: 41, Falеуеvs'ka St, Mykolaiv, Mykolaiv Oblast, 54000УМОВИ РОБОТИ:- Графік вільний, від 2х днів на тиждень- Зміни від 2 годин на день, у будь-якій половині дня;- Заробітну плату без затримок 4 рази на місяць + премії за стаж роботи- Досвід роботи не обов'язковий, всьому навчимо- Комфортні умови праці:- Доставка корпоративним транспортом;- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ?- Упаковка товару на виробничо-сортувальному центрі.- Виявлення бракованих екземплярів.- Участь у інвентаризації.- Вести облік роботи в додаткуМи націлені на довгострокову співпрацю, тож можемо працевлаштувати офіційно. Писати лише тим, хто справді хоче працювати та заробляти!Відгукуючись вказати: ім'я, вік, номер та бажані райони роботиМОЖНА БЕЗ ДОСВІДУ, ВСЬОМУ НАВЧИМО! Пишіть! До нових зустрічей колега!
Службовець на складі (комірник)
1405, Миколаївська філія Миколаївського обласного центру зайнятості, Миколаїв, Миколаївська область
Заробітна плата (усього): 39400 грнУ тому числі основна: 39400 грнОписХарактер виконуваної роботи:ТимчасовийОсновні функціональні обов'язки:Помічник зі складу відповідає за допомогу з усіма складськими функціями, включаючи отримання, зберігання та видачу програмних матеріалів. Бажано робоче знання англійської мови. Вільне володіння українською мовою обов'язкове. За більш детальною інформацією звертайтесь до консультанта роботодавця Миколаївської філії Миколаївського ОЦЗ за тел 00673692220.Вид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; овне/часткове відшкодування витрат на проїзд до робочого місця і назад; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Має бути ініціативним і працювати переважно без наглядуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, акуратність
Комплектувальник
, Миколаїв, Миколаївська область
Требуется комплектувальник на склад Сборка лікеро-горільчаних напоїв. Комплектація продукции по накладним. Нічний графік роботи.График работы с 17:00 до 05:00. Понеділок - П'ятниця. Зарплата от 15000 до 20000 грн. Суббота- Неділю вихідні.
Сотрудники на склад продуктов питания!
, Миколаїв, Миколаївська область
На склад продуктов питания!Требуются!Женщины-кладовщики!Мужчины- помощники кладовщику!График работы 8-18!600-800грн в день!Работа на длительный период!Возможность карьерного роста!Отвозят/Привозят на машине!Находимся в 30 минутах езды от Николаева!Зарплата раз в неделю!Требования:Без алко-наркозависимости, ответственные!Желание работать и зарабатывать!