Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь в Николаеве"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Пекарь в Николаеве"

15 285 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Пекарь" по диапазонам зарплаты в Николаеве

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 23.04.24, по профессии Пекарь в Николаеве открыто 6 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14,5+ грн. 33.3% объявлений с зарплатой 11.5+ грн, и 16.7% с зарплатой 10.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Пекарь в Николаеве"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Пекарь в Николаеве.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Николаеве

Среди похожих профессий в Николаеве наиболее высокооплачиваемой считается Закройщик. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Обувщик с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Кондитер с зарплатой 10625 грн.

Рекомендуемые вакансии

Пекар ( пекарь) у супермаркет
, Миколаїв, Миколаївська область
Шукаємо в свою команду професіоналів, які не можуть вгамуватися — так хочеться робити смачненьке. Ну і жодного дня не можуть без нового досвіду.Вашими основними обов’язками будуть:Причаровувати Гостей своєю майстерністю, обізнаністю та доброзичливістюПриєднуйтесь до команди «Сільпо» та:Розраховуйте на нас. Стабільна зарплата та офіційне працевлаштування.З повагою, HR-команда «Сільпо».Працевлаштування за адресую : пр.Центральний,259/1 , м. Миколаїв.Телефонуйте: 05*********65 Ірина
Требуется пекарь 700 -950 грн. в день
, Миколаїв, Миколаївська область
Требуется пекарь с опытом работы на полный рабочий день, зарплата от 700 до 950 грн в день.График работы с 7:00 до 17:00 шесть дней в неделю либо посменно. Все вопросы по телефону +38********82 с понедельника по пятницу с 8:00 до 17:00 (на сообщения не отвечаю)
Требуется ПЕКАРЬ - формовщик, кондитер
, Миколаїв, Миколаївська область
В минипекарню - магазин ( центр, ул.Колодезная ) требуется работник- универсал (навыки пекаря, формовщика теста, кондитера). Работа со сдобным, пресным тестом, выпечка хлеба. Опыт работы приветствуется, обучение на месте.Гибкий график работы, по согласованию, без ночных смен. Оплата от 600 грн/смена, по договоренности.Вся дополнительная информация по телефону.
Продавець ( продавец) у м'ясний відділ супермакет
, Миколаїв, Миколаївська область
Шукаємо чарівного продавця у м'ясний відділ .Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Місце роботи: м.Миколаїв,"Сільпо" вул.Чкалова,82Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи позміннийЗнижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони! На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.З повагою, HR-команда «СІЛЬПО»
В КАФЕ ПИЦЦЕРИЮ требуются сотрудники
, Миколаїв, Миколаївська область
В КОРАБЕЛТНОМ РАЙОНЕ,в кафе пиццерию ( фас фуд) приглашаем, продавцов, повара, пекаря, помощника повара, а так же сотрудника на уборку и прсуду. В ИНГУЛЬСКОМ РАЙОНЕ ( район проспект Мира) требуется продавец. Работа 3 дня через три. Оплата два раза в месяц. Обучим быстро под наши блюда . Оплата ставка плюс дополнительно процент от продаж. Т. 09*********54
Продавець ( продавец) гастроном у супермаркет
, Миколаїв, Миколаївська область
Шукаємо уважного продавця у відділ гастроном.Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Місце роботи: м.Миколаїв,"Сільпо" вул.Центральний,98 ТРЦ"Сіті-центр".Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи позміннийЗнижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони! На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.З повагою, HR-команда «СІЛЬПО»
Пекарь ( пекар) у супермаркет
, Миколаїв, Миколаївська область
Шукаємо уважного пекаря у супермакет.Досвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов’язками будуть:· Причаровувати Гостей своєю майстерністю, обізнаністю та доброзичливістю· Замішувати тісто, підготовлювати начинку, поєднувати їх та випікати .Місце роботи: м.Миколаїв,"Сільпо" пр.Центральний,98Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи позміннийЗнижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони! На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.З повагою, HR-команда «СІЛЬПО»
Приймальник (приемщик) товару у супермаркет
, Миколаїв, Миколаївська область
Шукаємо уважного приймальника товару у супермакетДосвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Вашими основними обов’язками будуть:· Прийом товару та контроль розміщення на складі· Постановка на облік товару в базі даних· Організація роботи вантажниківМісце роботи: м.Миколаїв,"Сільпо" пр.Центральний,98Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи позміннийЗнижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони! На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.З повагою, HR-команда «СІЛЬПО»
Продавець на неповний робочий день у супермаркет
, Миколаїв, Миколаївська область
Шукаємо уважного продавця на викладку товарів у супермаркетДосвід роботи необов’язковий.Всього навчимо та допоможемо адаптуватися! Місце роботи: м.Миколаїв,"Сільпо" вул.Чкалова,82Для тебе:Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.Комфортні умови праці.Графік роботи позміннийЗнижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава)Цікаво? Пиши, відгукуйся, дзвони! На сьогодні "Сільпо" визнано критично важливим бізнесом для галузей національної економіки України, тому всіх наших працівників ми подаємо на бронювання, при наявності правильно оформлених військово-облікових документів.З повагою, HR-команда «СІЛЬПО»